Дариткова проговори за отношенията между Борисов и Дончев

https://mreja.bg/novini/daritkova-progovori-za-otnosheniyata-mezhdu-borisov-i-donchev/107179 Mreja.bg
Дариткова проговори за отношенията между Борисов и Дончев


Дариткова проговори за отношенията между Борисов и Дончев


В телевизионно предаване председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова заяви, че вече няма време за оставка и правителството ще управлява до края на мандата си.


На въпроса има ли скандал между Борисов и Дончев, тя отговори, че това е спекулация.


"Дончев ще трябва да е участник в изборния процес и няма как да организира изборите. Това наложи избирането на друг отговорник. Той ще е в кандидат-депутатските листи", заяви Дариткова.


По повод твъреднията, че Борисов се е скрил в джипката, общува чрез фейсбук и не е логичен, тя отговори, че също е спекулация. 


Дариткова коментира и смъртта на 16-годишното дете.


"Беше чиста политическа употреба на една изключително трагична ситуация искането Борисов да дойде да дава обяснения за нещастния инцидент, довел до гибелта на едно дете. Това не може да е искане за изслушване на премиер. Поведението на БСП неглижира истинския парламентаризъм: те или бойкотират, или отсъстват от залата", заяви още тя.


Дариткова отговори и защо Борисов не се е явявал една година в парламента. Тя заяви, че просто не е имало повод да бъде изслушван, пише БЛИЦ.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.