Дариха агнешко за Курбан байрам на децата от дома в Дебелец

https://mreja.bg/novini/dariha-agneshko-za-kurban-bayram-na-decata-ot-doma-v-debelec/88047 Mreja.bg
Дариха агнешко за Курбан байрам на децата от дома в Дебелец


Във връзка с празника Курбан байрам Зеки Касим от Дебелец дари агнешко месо на стойност 200 лв. за децата в Дома за медикосоциални грижи в градчето. Това е първо дарението на дебелчанина, който от години живее и работи в Белгия. Той пожела да помогне на децата в свещените за мюсюлманите дни от 11-ти до 15-ти август, съобщиха от екипа на институцията.

Дългогодишен благодетел на Дома в град Дебелец от Килифарево също дари агнешко месо на стойност 260 лв.

На 10 август други дарители предоставиха специални храни за групата на децата от аутистичния спектър в Дневния център - на стойност 214,32 лв. Те включват безглутенови продукти, като брашна /оризово, кокосово/, кокосово мляко, бакпулвер, конфитюри, макарони, подсладител стевия. Децата от аутистичния спектър в Дневния център са на индивидуално меню, като част от терапията им, а това до голяма степен успешно повлиява проблемите в развитието им.

Към момента ДМСГД поема грижата за 14 деца на резидентна грижа и 60 деца в Дневния център.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.