Д-р Симидчиев направи нови разкрития за коронавируса

https://mreja.bg/novini/d-r-simidchiev-napravi-novi-razkritiya-za-koronavirusa/105758 Mreja.bg
Д-р Симидчиев направи нови разкрития за коронавируса


Д-р Симидчиев направи нови разкрития за коронавируса


Д-р Симидчиев коментира ситуацията с коронавируса у нас. Той заяви, че поведението ни трябва да бъде адекватно и съобразено с обстановката. 


Експертът е категоричен, че към този вирус не трябва да подхождаме така, сякаш го познаваме.


Той припомни, че става въпроса за нов вирус, който е заразил над 200 държави, без значение дали там е топло или студено.


Пулмологът д-р Александър Симидчиев заяви още в телевизионно интервю, че вчера най-големият клъстер е бил в София.


Специалистът подчерта, че вирусът продължава да циркулира в общността и всички трябва да се съобразяваме с него.


"Отдавам такова значение на мерките, които трябва да бъдат индивидуално прилагани от всеки един от нас поради тази причина", допълни той.


Експертът коментира и твърденията за коронавируса и кръвната група. Той заяви, че няма значение коя кръвна група е даден човек и подчерта, че всеки може да се зарази с вируса, ако поведението му не е адекватно на обстановката.


Д-р Симидчиев разкри, че кандидат-ваксини срещу COVID-19 вече са 130 на брой, но не може да се гарантира ефективността на нито една от тях. Експертът припомни, че мерките на физическо дистанциране и висока лична хигиена са най-добрата превенция и вършат чудесна работа, пише БЛИЦ.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.