Читателски коментар на Георги Георгиев от Северозапада

https://mreja.bg/novini/chitatelski-komentar-na-georgi-georgiev-ot-severozapada-6/144972 Mreja.bg
Читателски коментар на Георги Георгиев от Северозапада

Здравейте, мисля че това писмо е глас на викащ в пустинята, но все пак ще опитам. Аз съм от северозапада ,на България и си го обичам но... знаете, забравен и от Бога край. Наскоро прочетох че ще се изготвя проект за тунел под Петрохан, нещо жизнено важно за района, зарадвах се ,но вчера прочетох че организацията wwf ще обяви две области в района на Петрохан за защитени  (Забанова падина и Тодорини кукли) заседанието на РИОСВ Монтана е назначено  8.10.24г. точно след изборите и никой няма да му е до това.

Всъщност мисля че се повтаря сценария с магистрала Струма заради несъществуващи животни в случая рис да се спре един икономически и жизнено важен проект, това е най краткият път от Солун до Дунав а от там до средна Европа. В същото време има проект за хранилище за радиоактивни отпадъци в с. Сумер, на 18 км от Враца и Монтана и до път Е79 но за това никоя медия не говори. Моля ви дайте гласност на нещата които ви написах, или просто ги проверете. С надеждата че греша за всичко, все пак се надявам нещата да не минат тихомълком. Поздрави от един който го боли за родното място. 

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.