Британска служба с благодарствено писмо до Гешев за спецакция срещу контрабандата

https://mreja.bg/novini/britanska-sluzhba-s-blagodarstveno-pismo-do-geshev-za-specakciya-sreshtu-kontrabandata/86076 Mreja.bg
Британска служба с благодарствено писмо до Гешев за спецакция срещу контрабандата


Службата за предотвратяване на престъпления срещу фиска на Великобритания изпрати благодарствено писмо до зам. главния прокурор Иван Гешев по повод съвместно проведената с българската прокуратура акция на 4 юли 2019 г. по пресичане дейността на организирана престъпна група, контролираща фабрика за нелегално производство на цигари, пише в сайта на прокуратурата.

В писмото от Андрю Павлинич, ръководител на отдел „Международни операции“, до заместник-главния прокурор, се подчертава успехът на операцията и ползата от съвместната работа на българските и британските институции по случая и се изразява увереността, че „значителните резултати, постигнати от Вас, ще имат ефект върху тежката организирана престъпност, която всички ние се стремим да преборим“.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.