Братът на волейболната звезда Ники Пенчев провали кариерата си заради дрога, алкохол и жени (Изхвърлиха Чоно Пенчев като мръсно коте от клуб в Свети Влас – Скандални подробности)

https://mreja.bg/novini/bratat-na-voleybolnata-zvezda-niki-penchev-provali-karierata-si-zaradi-droga-alkohol-i-zheni-izhvarliha-chono-penchev-kato-mrasno-kote-ot-klub-v-sveti-vlas-skandalni-podrobnosti-2/106095 Mreja.bg
Братът на волейболната звезда Ники Пенчев провали кариерата си заради дрога, алкохол и жени (Изхвърлиха Чоно Пенчев като мръсно коте от клуб в Свети Влас – Скандални подробности)


Чоно Пенчев, братът на волейболната ни звезда Ники Пенчев, успя да провали обещаващата си кариера заради собствената си глупост. Младежът затъва все повече в проблеми с дрога и алкохол, а известният му брат отдавна е вдигнал ръце от него. Неслучайно, въпреки таланта си, Чоно вече не е желан в националния отбор по волейбол, а по всичко личи, че и клубната му кариера е пред пълен провал. И това, при положение, че той е едва на 25 години – възраст, в която всеки един спортист се намира в разцвета на силите си. И се предполага, че трябва да жъне успех след успех в спортното поприще.


Не такава е ситуацията при Чоно обаче. Вместо да се възползва от таланта си, той предпочита да запълва времето си с дрога, алкохол и безразборни авантюри за по една нощ с различни бръмчалки. Легенди се носят за разврата, на който Пенчев се е отдал в Слънчев бряг и околностите. На редакционната поща получихме скандално фото, правено в спалнята на волейболиста. На кадъра Чоно е дълбоко заспал, а авторката му, пожелала анонимност, разкрива, че причина за неадекватното му състояние е прекомерната употреба на алкохол и наркотици в нощно заведение, намиращо се на Марина Диневи в Свети Влас. Въпросната снимка е направена през изминалия уикенд, но видът на волейболиста не е най-скандалното в случая.


Оказа се, че Чоно е бил изхвърлен като мръсно коте от охранителите на Планет клуб, тъй като е станал причина за грозен скандал, завършил с бой. В заведението Пенчев е бил в компанията на уж официалната си приятелка. На която, както вече споменахме, изневерява под път и над път с различни евтини парцалеси. Именно една от тях се оказала на същото място въпросната вечер и налетяла на гаджето му. Която също е била не по-малко пияна от волейболиста. Скандалът прераснал в бой, а охранителите се принудили да изхвърлят от заведението както пияния и друсан Пенчев, така и приятелката му.


В редкацията разполагаме и със скандални чатове между спортиста и любовниците му, в които се виждат меко казано изчервяващите съобщения, които си разменят. „Напих се“, „Що не спиш, кой е*еш“, „Ти изям г*за“ и прочие са само част от текстовете, които Чоно праща на различните бръмчалки.


Съвсем естествено, това разпуснато поведение се отрази пагубно на кариерата на волейболиста и той беше позорно натирен от полския клуб, за който играеше. Пенчев беше прибран по милост от дупнишкия Марек Юнион-Ивкони и то единствено заради доброто име и връзките на братята си.


Които покоровят нови и нови върхове в кариерата си, докато брат им пропада все повече. Близнакът на Чоно – Розалин, вече се доказва все по-успешно в новия си отбор Доха (Катар), а безспорно най-известният от фамилията – Николай Пенчев, отдавна се е доказал както в националния отбор, така и на клубно нивот.


Той се радва и на щастливо и стабилно семейство – с красивата Рая Пакова имат син Александър. А показателно за обтегнатите отношения между братята е фактът, че Чоно не е харесал нито една снимка от идиличния живот на успелия си брат. Нещо повече, запознати издават, че той дори не е виждал племенника си от раждането му до ден днешен...


Очевидно, за съжаление, Чоно Пенчев е поредната българска спортна надежда, пропаднала в пагубния водовъртеж на дрогата, алкохола и разврата...


 


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.