Бойко Борисов скочи на Радев и проговори за сигналите

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-skochi-na-radev-i-progovori-za-signalite/107619 Mreja.bg
Бойко Борисов скочи на Радев и проговори за сигналите


Бойко Борисов скочи на Радев и проговори за сигналите


По време на извънреден брифинг премиерът в остава попита кое налага на 11 юли да са изборите.


"Защо не са по-рано, защо да са по-късно", попита Бойко Борисов и добави, че ГЕРБ ще оттеглят кандидатурата на Ципов за шеф на ЦИК.


"Вече месец и половина ние чакаме и говорим за управляващия Борисов. Аз очаквах вчера след като се върне мандатът от БСП и да се възложи служебно правителство, за което президентът от месеци говори, че е готово. Утре и в други ден е Европейският съвет. Вместо да си отиде служебният премиер, аз би трябвало да ида на съвет и да поема отговорност за следващото служебно правителство. Това са безотговорни хора", добави още Борисов.


Той допълни, че в момента само се вкарват планове за харчене на пари, които не се знае как ще се съберат.


"Виждате каква е атаката, но това не ме плаши. Връщат се пак към чекмеджетата, само ме атакуват. Защо ме държите, след като не съм премиер? Партиите с претенции да управляват да отидат в президентството без човек, който да управлява", добави Борисов.


Той допълни, че обича държавата и знае колко е трудно, но считам, че е най-успешен и най-знаещ. 


Относно сигналите той заяви:  "Който е повярвал, повярвал. Който не е, не е. Толкоз. Досега всеки, който ме е атакувал, е изгубил изборите".0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.