Бойко Борисов разкри какво се прави срещу коронавируса!

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-razkri-kakvo-se-pravi-sreshtu-koronavirusa/105032 Mreja.bg
Бойко Борисов разкри какво се прави срещу коронавируса!


Бойко Борисов вече мисли как да спаси българското население от коронавируса, който вкара в паника целия свят!

Премиерът Бойко Борисов привика експерти по сигурността, които разкриха какви мерки ще бъдат взети, за да може коронавирусът да остане извън пределите на България.


Със Съвета по сигурността Борисов обсъди данните за разпространението на все по-нахлуващия смъртоносен вирус, взетите мерки в национален и международен аспект, както и по-нататъшните действия, които трябва да се приложат.


Спешните мерки се налагат заради ситуацията в Италия, която не е никак далеч от България. Там вече има пета жертва в последните два дни, над 20 души са в реанимация, а заразените са цели 200.


Бойко Борисов разкри, че на всички пунктове има граничари и екипите в страната са общо 8000. Граничарите са оборудвани и с термометри, сподели още премиерът.


Още утре на летище София ще се организира учение, свързано с безопасността от коронавируса. Всички хора, пристигащи от опасни крайща на света, трябва да останат под карантина за 14 дни.


България ще разполага с 3000 теста за коронавирус, но те ще бъдат ползвани само за хора със симптоми за заболяването.


Бойко Борисов и шефът на ВМА призоваха за спазване на дисциплина.

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.