Бойко Борисов провери какво се случва на столичното Околовръстно!

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-proveri-kakvo-se-sluchva-na-stolichnoto-okolovrastno/104998 Mreja.bg
Бойко Борисов провери какво се случва на столичното Околовръстно!


Премиерът на България Бойко Борисов реши да направи изненадваща проверка на строежа на столичното Околовръстно. Той дори се пошегува с работниците там!


„Как си юнак? Ако затънем с колата, ще ме дръпнеш, нали?“, този въпрос отправи премиерът Бойко Борисов на изненадващата си проверка на строителството на столичното Околовръстно.


„Неделя е, ама малко да поработим, а?“, каза още министър-председателят към работниците.


„Хубаво е, че хората, като видят багерите, ни махат, а не ни псуват. Това ми е любимото – да гледам как няколкостотин километра поляни и ливади сме ги направили на магистрали и съоръжения. Видя ли багерите, вече съм спокоен – значи ще стане“, допълни лидерът на ГЕРБ.


Строителите, които загинаха вчера на магистрала „Хемус“, Бог да ги прости, са били спазили всички норми за безопасност. Кофражът не издържа за съжаление“, каза Нанков на Борисов.


От своя страна премиерът нареди с каквото е необходимо да се помогне на семействата на загиналите работници. „Каквото е необходимо – пари, погребения, всичко“, отсече Борисов.


„Ако е било лесно да са го направили комунистите едно време, а не две лентички да срежат. Аз не мога да си представя, ако го бяхме оставили така и не бяхме направили околовръстното на София“, каза премиерът.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.