Бойко Борисов притеснен: Истинската криза ще настъпи през…

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-pritesnen-istinskata-kriza-shte-nastapi-prez/105891 Mreja.bg
Бойко Борисов притеснен: Истинската криза ще настъпи през…


Най-страшното тепърва предстои


Министър-председателят на Република България – Бойко Борисов не скри, че е силно притеснен.


 


"Считаме, че в България хората, когато са добре информирани, а по тази тема са, да действат адекватно. За минути се пише една заповед." Това заяви в началото на редовното заседание на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов.


 


"Страшно е! Нека да се пазим, да се спрем, а не всичко да става със заповеди, призова премиерът.


"Много са ми интересни хора, които казват, че трябва да карантинираме пак градовете. Хората обаче са наясно с 3-те Д-та. Ако има заповед, се изпълнява, но ако няма... Необходимо ли е със заповед нещо отново да се затваря? Като спреш на магистралата и отидеш да си заредиш автомобила какво ти пречи да си сложиш маската в бензиностанцията? Никой не сме задължили да ходи на бар, на мач, на каквото и да е мероприятие. Същите тези, които казваха, че маските са за да се запуши устата, сега искат всичко да се затвори", заяви Борисов.


 


"Актуализираните финансови планове вървят добре. Истинската криза ще настъпи края на тази година, началото на другата. Световната икономика не се възстановява. Нищо не подсказва, че сме преодолели нещо. Парите, за съжаление, не извират", заяви Борисов.


 


Премиерът обясни отново – най-лесно е затварянето, но трудно е да се научим да живеем с този вирус. Той даде за пример Мелбърн и как е затворен той за шест месеца.


 


"Слушах сутринта Петър Москов. Май той е забравил, че е бил здравен министър?", каза Борисов.


Министър-председателят благодари отново на всички медии за това, че дават реална представа на всички какво се случва по света.


 


"На кого не му е ясно, че трябва да се спазва 2 метра дистанция. На кого не му е ясно, че трябва непрекъснато да се дезинфекцира. Дезинфектанти има колкото щеш. Не само не сме намалили разходите, а сме ги увеличили много", заяви Бойко Борисов.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.