Бойко Борисов не иска напрежение между институциите в държавата

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-ne-iska-naprezhenie-mezhdu-instituciite-v-darzhavata/104940 Mreja.bg
Бойко Борисов не иска напрежение между институциите в държавата


Бойко Борисов не цели война с Руен Радев, а напротив. Премиерът не иска да има напрежение между институциите.

Именно това разкри Даниела Дариткова, която е председател на партия ГЕРБ.  По думите й се разбира, че Борисов е поискал примирие от Радев, но то явно не е било уважено.

„Ние се отнасяме изключително отговорно към всеки протест“, каза председателката на ПГ на ГЕРБ и уточни: „Всеки протест, който не е просто, за да се търси политическа криза и ранно сваляне на управляващите от власт, може да бъде приет като коректив на управлението“. Дариткова беше категорична, че не трябва да се се спекули с важни теми и да се подклаждат страхове у хората по темата за влизането ни в „чакалнята“ на еврозоната“ – каза Дариткова по БНР.


„Имаме ясно обединение между всички политически сили за това, че посоката на България е влизане в еврозоната. Това потвърждава и нашата евроатлантическа ориентация, защото става дума не само за финансови параметри, а и за геополитическа ориентация“., сподели още тя.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.