Бойко Борисов готов да помогне за намирането на изчезналите около връх Ботев баща и син!

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-gotov-da-pomogne-za-namiraneto-na-izcheznalite-okolo-vrah-botev-bashta-i-sin/104939 Mreja.bg
Бойко Борисов готов да помогне за намирането на изчезналите около връх Ботев баща и син!


Бойко Борисов е готов да се притече на помощ, за да успеят Атанас и Адриан да се завърнат у дома!


Вече няколко дни продължава издирването на Атанас и Адриан. Те изчезнаха безследно под връх Ботев и оттогава всички опити за връзка с тях са неуспешни.


Близките им обаче не спират да се надяват, че ще ги видят живи отново. Надеждата им е, че просто не могат да се свържат с никого, тъй като батериите на мобилните им телефони са паднали.


„Все още не сме загубили надежда, че са живи, че са намерили подслон в някой от заслоните, че просто няма обхват и затова все още не са намерени“, това каза вуйчото на 17-годишния, цитиран от „Телеграф“.


Премиерът Бойко Борисов е готов да помогне за разрешаването на случая. Той разкри, че държавата има готовност да включи служители от 61-ва стрямска механизирана бригада.


Засега е ясно, че Атанас и Адриан са престояли няколко часа в заслона при връх Ботев, откъдето са тръгнали да слизат към подножието на планината към 8:30 часа сутринта. Заедно с тях са били още двама младежи от Стара Загора. Според хижаря Георги Стойков, Атанас и Адриан не са били облечени и екипирани достатъчно добре за сезона.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.