Бойко Борисов: Божков ме компрометира, а Радев ме следи!

https://mreja.bg/novini/boyko-borisov-bozhkov-me-komprometira-a-radev-me-sledi/105735 Mreja.bg
Бойко Борисов: Божков ме компрометира, а Радев ме следи!


Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга. Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита. Тогава се роди омразата към нас. Запазихме българите и България в условията на COVID-19. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинг в партийната централа на ГЕРБ. 

По думите му България ще получи най-много пари от ЕС.


"Това е един компромат и аз ви предупреждавах за него. Трябваше да има само едно малко момче до мен. Казах ви - нито една стотинка не съм взимал от Васил Божков. Те видяха, че не могат да ни бият на избори. Създадоха цели студиа и всеки един мой приятел може да ви кажи дали ме е видял да пия. Негодници такива! Заплахите идват от държавния глава, защото той бе уличен. За да не е само той в калта, дайте и мен да ме вкарат там", заяви Бойко Борисов.

Това ли е демокрацията!? Наричат ни хунта, наричат ни демагози. За кой друг излезе - чия друга спалня бе интересна. По -добре да ме бяха снимали гол. Аз така спя. В Банкя в тоалетната ме бяха записали. Сега в спалнята ме снимали, завит, а защо не гол. Цвета е от малкото, които се карат с мен. Тя знае колко я уважавам. Тука до мен е", подчерта той.


По думите му това, което налага тази ярост е, че идват избори и някой иска служебно правителство.


Той бе категоричен, че снимките са правени преди година, по време на евроизборите.


"Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм стерилен. Като се ядосам - хората са чули много неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой", обясни Борисов.


Що се отнася до Божков той заяви - защо се цитират само едната страна. "Как ще се извадят такива пари от касата и неговите съдружници няма да знаят. Целта е да ме смачкат - първо психически, а после и физически. Човек има лично пространство. Как така ще дойдат да ме снимат как спинкам? Ами ако се бях развил? Това ли е свободата, това ли е демокрацията, това ли искаме? Беззащитен съм, когато спя и започвам да се чудя дали да не се откажа от услугата на НСО. Това, което вълнува хората - трябва да се провери", категоричен бе още министър-председателят.


Той запита това независим президент ли е щом отива на пленум на БСП?


На въпрос дали спи с пистолет до главата си, той заяви, че от днес ще спи така. "Имам пистолет и не си се разделям с него!", каза Бойко Борисов.

"Имам подозрения кой стои зад записа. Не знам какво и откъде могат да вземат и да компилират. Със сигурност ме интересува едно нещо: дали е законно? Измишльотини са да отварям на някого чекмеджетата", заяви категорично премиерът.


"Понеже моят дядо са го били комунистите, то вече ще съм много нащрек. На избори не могат да ни бият. Целта е да се разпилее ГЕРБ. Това целят: Румен Радев, БСП, Цветанов, ДСБ  и т.н.  ДПС действат отзад и тихо", заяви той.

Би трябвало да съм охраняван, докато спя. За пръв път ще кажа, че Румен Радев ме следи с дрон и ме снима. И понеже на джипката имаме система за сваляне на дронове, аз казвам на охраната да го свалят и да го уловя. НСО обаче са подчинени на президента и те се обаждат на охраната му и Радев го прибира. Дронът му е подарен от Китай", обясни премиерът и допълни, че Прокуратурата се е самосезирала за записите и снимката.


Безукорно честен човек съм, каза Борисов.


"Преди си ходих с автомат, сега ще си ходя с пистолет. Около мен има истински честни момчета от НСО. Ако някого са го пробили е лесно само да отвори нещата и да направи щрак. Делата говорят и зная, че партията е зад мен. Дядо ми едно време ми казваше: Не прави това, което не искат да ти правят. Няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча пред него. Не съм се гърчил пред никого. Аз сладко спинкам", завърши той.


Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.