Борисов захапа опонентите си

https://mreja.bg/novini/borisov-zahapa-oponentite-si/107373 Mreja.bg
Борисов захапа опонентите си


Борисов захапа опонентите си


Борисов захапа опонентите си.


Той заяви, че до 4 април ще се говорят лъжи и измислици и ще се пускат компромати.


"Ние само ще мълчим и ще показваме как строим", заяви премиерът от Сливен. Заедно с него бе и заместник-регионалният министър Николай Нанков и министърът на земеделието Десислава Танева.


„Това е дълго чакан проект за хората от кв. „Речица“, които десетилетия наред са били лъгани, правени са няколко копки и се е стигало само до тях.Този проект костваше много усилия и административен капацитет и от Община Сливен, и от МРРБ. Благодаря на Нанков, че защитихме кв. „Речица“ като част от урбанизираната територия на Сливен", заяви Танева, цитира от БЛИЦ.


Борисов добави, че на хората са обещани канализация и водопровод и ще ги имат.


"Това, което сме обещали, отпуснали сме пари и се строи. Не говорите нищо. Само мълчите и показвате. В София има измислени, жълти новини в момента", добави още той.


"Извадили от 2017-та, 2018-та, когато сме помагали на социално слаби, те пуснали нещастниците говорят, че сега сме купували социално слабите.


Ще им покажем с прессъобщения 2019-та кога и къде сме го правили. Абе, лъжци, измамници – те не могат друго да покажат и кажат. Сега ще ги оборим с факти", добави за финал премиерът.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.