Бомба! Цитиридис в афера с Добрина Чешмеджиева?

https://mreja.bg/novini/bomba-citiridis-v-afera-s-dobrina-cheshmedzhieva/104944 Mreja.bg
Бомба! Цитиридис в афера с Добрина Чешмеджиева?


Новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви се оказа сериен разбивач на женски сърца. Наследникът на стола на учиндолеца Слави Трифонов – Николаос Цитиридис, се радвал на широка популярност сред нежния пол покрай комедийните си изяви в известен столичен нощен клуб.

Сред почитателките му се оказа и Добрина Чешмеджиева. Клюката в БНТ гласи, че между водещата на „Референдум“ и колегата й прехвърчали искри и отношенията им били повече от топли. Слухът се потвърждава и от общите им снимки в социалните мрежи, пред които равнодушни не са останали нито колегите, нито приятелите им. „Приказни сте“ и „Много сте сладки“ са само част от милите коментари.

Сред аверите им е дъщерята на бившия генерален директор на БНТ Коко Каменаров и Радина Червенова – София Каменарова, очевидно запозната с тайната афера. Любопитна подробност е, че Николаос и Добрина имат 20 години разлика в нейна полза. Докато новоизлюпеният тв водещ е само на 26 г., Чешмеджиева вече чука на вратата на петдесетака.

За водещата се знае, че наскоро е претърпяла любовно разочарование и се разделила с италианския си годеник, който владееше сърцето й в продължение на години. Що се отнася до любовната биография на Николаос, не е известно дали е имал отношения и с други популярни в тв бранша дами.

Преди да обере овациите с появата си по Би Ти Ви, Цитиридис нашумя със своето стендъп комедийно шоу. Преди това пък се занимавал активно с журналистика и дори е носител на наградата „Валя Крушкина“. Специфичното му име идва от гръцкия му произход. Николаос е роден в Атина, но когато е едва 5-годишен, семейството му се преселва в България. Първоначалната идея на ръководството на Би Ти Ви била да го покани за сценарист на новото вечерно шоу, но след проведения кастинг за водещ, на който се явили Орлин Павлов и Ники Илиев, решили да поверят позицията на младия грък, пише Ретро.


2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.