Блъснаха две пешеходки във Варна само за един ден

https://mreja.bg/novini/blasnaha-dve-peshehodki-vav-varna-samo-za-edin-den/106235 Mreja.bg
Блъснаха две пешеходки във Варна само за един ден


Два инцидента с блъснати пешеходци са регистрирани във Варна само за ден. Това съобщават от пресцентъра на варненската полиция. 


Единият от инцидентите е станал около 18 часа на 28 август на кръстовището на ул. "Цариброд" и ул. "Дунав". 36-годишният водач на товарен автомобил "Форд", по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (76 г.) получава контузии и фрактура на китка, прегледана е и освободена, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.


При другия инцидент от същата дата, станал около 12.40 часа на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Георги Бенковски", 36-годишният водач на л.а. "Хюндай", при завой на дясно, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (29 г.) получава контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.