БГ депутат се потроши насред парламента

https://mreja.bg/novini/bg-deputat-se-potroshi-nasred-parlamenta/109111 Mreja.bg
БГ депутат се потроши насред парламента


Подчертава, че е била изведена добронамерено от залата


Един от родните депутати се потроши при нещастен инцидент в парламента.


 


Става въпрос за народния представител от ДБ – Елисавета Белобрадова.


 


Заради случилото се към момента тя „пази леглото“ в дома си.


 


Ето как самата Елисавета Белобрадова описа случката в профила си във Фейсбук, където е известна с инфлуенсърския си псевдоним "Летящата Козила Ерато":


"Уважаеми съграждани,


Каква нелепост. Вчера преминавайки през залата на Народното събрание и придвижвайки се от мястото до Председателя на социалната комисия към собствения ми парламентарен чин, в зоната между Възраждане и Има такъв народ, ми изтръпна кракът, стъпих си върху глезена, разтегнах връзки и счупих малка кост.


 


Описвам тази нелепост сложно, за да не изглеждам смотана. Затова сега лежа в покой и мога да разкажа как премина онзи ден на протести, защото много хора ме питат.


Онзи ден имахме заседание по приемане на законопроекти, после работен обяд, после Социална комисия и изслушване на министъра и екипа му, после да взема детето, да купя един подарък за детски рожден ден, да завъртя една пералня и ... денят превалил. Хората си бяха тръгнали и денят с Въстанието за мен премина изцяло в работа.


 


Политиката има две лица –


експертно и публично. Много е трудно да се балансират двете, освен ако нямаш огромен персонален екип. Затова се налага да избираш.
Социалната политика е безкрайно поле с работа, казуси, трудности. Половината заседание вчера бе посветено на пенсиите в Народното събрание. Проблемите в образованието са също много, интересни и имаме възможност да подобрим процесите, материала, контактите между семейства и учители. Да направим училището яко място.Не успях да снимам протеста, не успях да се включа в това мероприятие с видео или коментар. Бях на работа, а много, много си харесвам работата, но малко съм потънала в нея и си чупя краката размишлявайки.


 


Затова сега ще полежа, ще прочета някоя книга, да не се окаже, че освен смотана съм оглупяла. И филм ще гледам дори.ПП. Искам да отбележа, че бях обект на подкрепа от страна на колегите, пред които се самоконтузих и изведена добронамерено от залата, предложена ми беше вода и грижа. Да не спекулираме. Просто на този крак НЕ МУ ВЪРВИ!".


 


Така Елисавета Белобрадова коментира инцидента, който за известно време ще я държи далеч от работното място, пише telegraph.bg.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.