БЕЗ ЦЕНЗУРА! Ексклузивно интервю с полк. Николай Марков от “Величие” в първия ден на 50-ия парламент! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/bez-cenzura-ekskluzivno-intervyu-s-polk-nikolay-markov-ot-velichie-v-parviya-den-na-50-iya-parlament-video/136301 Mreja.bg
БЕЗ ЦЕНЗУРА! Ексклузивно интервю с полк. Николай Марков от “Величие” в първия ден на 50-ия парламент! (ВИДЕО)

В първия пленарен ден на 50-ия парламент ви срещаме с полковник Николай Марков! Той даде ексклузивно интервю за медията ни, в което обсъдихме най-любопитните подробности около партия “Величие”, която успя да прескочи 4%-ната бариера  за влизане в Народното събрание.

 

Ето и част от него:

 

-На какво се дължи според Вас изненадващата подкрепа за “Величие”? Нито една социологическа агенция не ви отчете…

Как си обяснявате и отношението на големите медии?

 

-Ние сме единствената политическа партия, която отиде в 50 града, напълни залите с непартиен апарат. Снимахме и публикувахме всичко в мрежата. Посетихме 3 държави… Имаше социологически агенции, на които им беше наредено да ни скрият, за да можем да не получим още по-голяма подкрепа! Нямахме участия в големи медии, нямахме билборди. Най-силна е връзката с хората!

-С каква политика смятате да спечелите сърцата на българите и кое е най-важното, което трябва да знаят за вас онези, до които все още не сте достигнали?

 

-За нас основните акценти са 2:

-Вкарване на дневния ред на българските граждани в програмата на парламента. 35 години него го нямаше.

 

-Да осветим начина, по който се управлява държавата. Смятаме, че не се управлява по стандарта на парламентарната република. Има механизми, които трябва да изясним на всички граждани и те сами да преценят при такъв тип управление могат ли да очакват положителни резултати…

С тези точки спечелихме доверието на много хора, повече - отколкото ни бяха признати! Но ние и затова не се сърдим…

Гледаме с усмивка на нещата и с увереност в това, което правим!

 

Цялото ексклузивно интервю с полковник Николай Марков за “Свободно слово”, можете да видите в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.