Българин, живеещ в Китай, направи притеснителни разкрития за коронавируса

https://mreja.bg/novini/balgarin-zhiveesht-v-kitay-napravi-pritesnitelni-razkritiya-za-koronavirusa/104921 Mreja.bg
Българин, живеещ в Китай, направи притеснителни разкрития за коронавируса


БНР сънародникът ни Галин Георгиев, който в момента е в Китай, коментира ситуацията там. Той заяви, че българи са напускали страната без да се подложат на надлежните проверки за коронавируса.


Георгиев живее в голям град в близост до най-засегнатия район и в продължение на дни е блокиран в дома си. Той се опасява, че има вероятност България да е закъсняла с поставянето на термокамера на Летище София. За него ситуацията е повече от притеснителна и започва да става все по-сложно.


В жилищната сграда, в която той живее, вече има 13 болни. От два дни важи забрана за напускане на домовете. Ежедневно екипи на полиция и спешна помощ обикалят домовете с цел обследване е за признаци на коронавируса. Предлагат се доставки на храна до домовете.


Българинът споделя, че никой не вярва, че заразата е тръгнала от животни. Той и съпругата му са блокирани в отделни райони на страната, след влизане в сила на забраната.


Сънародникът ни заяви, че никой не вярва на предоставените официални данни. 


"Тези данни са сериозно занижени, за да не се появява психоза. Не е възможно страна с такава развита икономика да бъде под блокада при положение, че става въпрос за единични случаи на зараза. Фактът, че само в моя блок има 13 заразени, говори сам по себе си", заяви Галин Георгиев, цитиран от БЛИЦ.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.