Арт маратонът в Царево продължава до 30 юли

https://mreja.bg/novini/art-maratonat-v-carevo-prodalzhava-do-30-yuli/86286 Mreja.bg
Арт маратонът в Царево продължава до 30 юли


Вчера в Царево известният български актьор Христо Мутафчиев представи своята книга „Черно на бяло“, която не може да се определи като биография, нито като автобиография.

Двамата с писателката Теа Денолюбова са събрали половин век от живота на артиста в един откровен разговор за смисъла на съществуването, за успехите и провалите, за социалните функции, за семейството като свято място, за театъра и таланта, за началото, пътя и края... И както Христо споделя: "Не си позволявам да умирам... Щастието е във всеки миг."

На събитието присъстваха любимата на българския екран и театър актрисата Татяна Лолова, писателката Мария Лалева, кметът на Община Царево инж. Лапчев, жители и гости на града. Сред гостите бе и художникът Стефан Божков, чиито творби заедно с тези на още десет български творци могат да бъдат видени в изложбата "Добър ден" в същото арт пространство - зала "Галерия" на Общинския исторически музей в Царево до 25-ти август.

Един от най-обичаните гласове на България Орлин Горанов тази вечер в 20:00 часа на Морска сцена Царево ще се представи в ново необичайно амплоа. В своята автобиографична книга "Да започнем отначало", написана в съавторство с Веселина Паскова, той повдига завесата на личния и професионалния си живот, за да преживеем с него най-големите му успехи.

На 27 юли от 21:00 часа на сцената на читалище "Г. Кондолов - 1914" в Царево талантливото трио Димо Алексиев, Емил Марков и Йоана Буковска ще ни разкрие неочаквани нюанси на любовта в пиесата "Една седмица, не повече" на Клеман Мишел. Постановката е на Емил Марков и е една от най-успешните за последния театрален сезон.

В неделя на 28 юли е най-очакваното събитие в програмата на "Арт Поток" - нашумялата постановка "Актрисата". Пиесата на Питър Кулитър е със звездното участие на Стефан Данаилов и Аня Пенчева и ще се играе на плажа пред Хасиенда Бийч в Лозенец.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.