Арестуваха дъщерята на Цар Киро

https://mreja.bg/novini/arestuvaha-dashteryata-na-car-kiro/105044 Mreja.bg
Арестуваха дъщерята на Цар Киро


Арестът е в резултат на няколкомесечна разработка


Дъщерята на ромския бос Цар Киро е арестувана с голямо количество наркотици.


 


Това стана ясно по време на брифинг на полицията в Пловдив. 


 


Събка Рашкова е заловена с 2 килограма хероин. Заедно с нея е задържан е и племенник на Цар Киро. Дъщерята на Кирил Рашков – Събка Рашкова, е крила наркотика в колан, който е бил опасан около кръста й. 


 


Хероинът е два килограма и е внесен от Турция. 48-годишната Събка е била придружавана от племенника на Цар Киро – Георги, който е 91-ви набор, съобщи на брифинг шефът на пловдивската полиция – старши комисар Йордан Рогачев. 


 


Той каза, че разработката е от няколко месеца. Ченгетата са знаели, че вчера членовете на ромската фамилия ще внесат наркотици през границата. Изчакали са ги да минат от границата и да се приберат в Пловдив, след което са спрели колата за проверка. Двамата са арестувани за 24 часа.


 


За единия законът предвижда от 3 до 8 години затвори и до 8000 лева глоба, а за другия до 10 години затвор и от 10 000 до 50 000 лева глоба.  От източници на разследването става ясно, че при продажбата на наркотика на улично ниво от откритото чисто количество могат да бъдат получени най-малко 100 000 лева.  При продажба на хероина с примеси, сумата на печалба ще е доста по-голяма.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.