Анонимният дарител на "Пирогов", който даде на болницата 500 000 лв., е Делян Пеевски!

https://mreja.bg/novini/anonimniyat-daritel-na-pirogov-koyto-dade-na-bolnicata-500-000-lv-e-delyan-peevski/105190 Mreja.bg
Анонимният дарител на "Пирогов", който даде на болницата 500 000 лв., е Делян Пеевски!


В мигове като този България има нужда от подкрепата на хора с възможности. Именно това стори Делян Пеевски, който помогна на "Н.И. Пирогов"!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е дарил 150 000 лв. в борбата с коронавируса. Това се е случило още в първия ден на извънредното положение, когато сумата е постъпила по сметката на „Пирогов“. Той обаче изрично е поискал дарението му да остане анонимно, поради което името му не бе съобщено от директора на болницата проф. Асен Балтов.

Пеевски е закупил за „Пирогов“ и още три респираторни апарата, които вече са в употреба. Предстоят да пристигнат още пет закупени от него машини за дишане, които да помагат на хората в най-тежко състояние.


Делян Пеевски е броил общо 500 000 лв. 150 от тях са в брой, а останалите са за респираторни апарати (11 бр.) и непромокаеми костюми (1000 бр.).


Депутатът е уверил, че ще продължава да съдейства с каквото може.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.