Ангел Кунчев с горещ коментар за Мангъров и Чорбанов

https://mreja.bg/novini/angel-kunchev-s-goresht-komentar-za-mangarov-i-chorbanov/107237 Mreja.bg
Ангел Кунчев с горещ коментар за Мангъров и Чорбанов


Ангел Кунчев с горещ коментар за Мангъров и Чорбанов и решението им да влязат в политиката


Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев коментира решението на колегите си да влязат в политиката. Изненадващо той взе отношение по въпроса, макар и индиректно.


В профила си в мрежата доц. Кунчев сподели публикация на Димитър Стоянов от Института за дясна политика, от която става ясно какво е мнението му решението на Мангъров и Чорбанов.


Както вече стана ясно, доц. Мангъров се цани за депутат от листите на АБВ. Вчера стана ясно, че проф. Чорбанов е част от листите на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, пише БЛИЦ.


Мангъров, а напоследък и Чорбанов, се изказват доста критично за ситуацията с коронавируса у нас и ваксинацията. Многократно от НОЩ и лично доц. Кунчев са предупреждавали, че хората не трябва да се подвеждат по мнението на „експерти“, който нямат пряк досег с COVID-19.


Въпросният пост гласи следното: "И на човек му става ясно защо бяха всички тези интервюта и бомбастични твърдения“.


Под поста на доц. Кунчев заваляха коментари. Ето част от тях:


"Жалко за хората, които са добри в своята област, а се бутат в политиката"; "Тъжно, но обяснява защо не можем да достигнем, това към което се стремим", "Те са от малкото, които се осмелиха да кажат: "Царят е гол". 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.