Адвокат Марковски разкри какво ще се случи с убиеца на Милен Цветков

https://mreja.bg/novini/advokat-markovski-razkri-kakvo-shte-se-sluchi-s-ubieca-na-milen-cvetkov/105377 Mreja.bg
Адвокат Марковски разкри какво ще се случи с убиеца на Милен Цветков


Адвокат Марковски коментира казуса с убиеца на Милен Цветков. Той е убеден, че обвинението срещу Кристиан Николов ще издържи и той ще бъде съден. Наличието на видеокамери и свидетели категорично доказва вината на дрогирания шофьор, убеден е адвокат Марин Марковски. С тези опроверга твърденията на свои колеги, че няма доказателства за това, че Кристиан е бил зад волана. Известният адвокат е на мнение, че спътниците на Кристиан ще кажат истината, за да не привлечени като по обвинение за стаяване на информация. 


Квалификацията на престъплението ще бъде оспорвана, убеден е Марковски. Той допълва, че употребата на наркотиците е съзнателен акт. В кръвта на Кристиан се търси и така наречения "дяволски наркотик"


Адв. Марковски е убеден, че сериозен аргумент е и скоростта, с която шофьорът се е движил и тя ще се докаже по математически път.


Той уточни, че при записи от камери, нейната скорост се изчислява от точката на обхват на камерата, до точката на удар, пише БЛИЦ. 


В ефира на Bulgaria ON AIR юристът коментира и тезата на защитата на Кристиан, според която действията на очевидците, които са оказали първа помощ на Милен Цветков, са били неадекватни.


Позовавайки се на аутопсионния протокол, Марковски заяви при скъсана аорта, няма експерт, който да е на мнение, че човек може да оживее и в случая ясно се доказва, че причината за смъртта е този удар.0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.