1000 бързи теста от Делян Пеевски! Депутатът реагира веднага след бягството на заразения с коронавирус жител на Паничерево

https://mreja.bg/novini/1000-barzi-testa-ot-delyan-peevski-deputatat-reagira-vednaga-sled-byagstvoto-na-zarazeniya-s-koronavirus-zhitel-na-panicherevo/105317 Mreja.bg
1000 бързи теста от Делян Пеевски! Депутатът реагира веднага след бягството на заразения с коронавирус жител на Паничерево


Всички хора в Паничерево ще бъдат изследвани за COVID-19 и всичко това стана възможно благодарение на Делян Пеевски!

Народният представител Делян Пеевски направи поредното си дарение. Той предостави 1000 бързи теста на с. Паничерево, съобщи Нова телевизия снощи.


Тестовете в селото са крайно наложителни, тъй като един от жителите там е с доказан коронавирус, но избяга от болницата и се върна вкъщи с такси. Цялото село в момента е под карантина.„Искам да благодаря на премиера Бойко Борисов за адекватните мерки и реакция вчера, на мерките, за издадената заповед и карантинирането на селото. Искам да благодаря на ДПС и на Делян Пеевски за бързите кръвни тестове, с които да изследваме нашите съграждани“, заяви днес кметът на Община Гурково Марин Цонев.


„Благодаря и на премиера, на г-н Мутафчийски, както и на Младен Маринов за това, че реагираха на време и то с грижа за гражданите и че наистина създадоха добра организация. Благодаря и на г-н Делян Пеевски, който още във вчерашния ден дари 1 000 бързи теста за жителите на Паничерево“, заяви депутатът от ДПС Халил Летифов.


„Разговаряхме с РЗИ, трябва да се осигурят медицински лица, които да осъществяват тестването. Надяваме си днес това да се случи“, каза още той.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.