Мрежа

Нов тежък удар по принц Хари след кончината на Елизабет Втора

И двамата са служили в армията

0 322

Принц Хари понесе нов тежък удар след кончината на Елизабет Втора.

Оказва се, че принцът няма да носи военна униформа по време на погребението на кралицата. Това стана ясно от официални източници на британския двор, пожелали анонимност, отбелязва „Телеграф“.

Другият „наказан“ да не носи военна униформа на погребението на кралицата е принц Андрю, който също е неработещ член на кралската фамилия. Единствено ще бъде направено изключение за финалното бдение в Уестминстър Хол.

Принц Хари и принц Андрю са служили в Армията. За никого не е тайна, че принц Хари изкара 10 години на служба и дори бе в Афганистан.
Принц Андрю пък е служил в Кралския флот в продължение на 22 години.

Припомняме, че в първото си обръщение към народа, крал Чарлз III направи намек, че Меган и Хари трябва да продължат живота си в Щатите. Той обаче подчерта любовта си към тях и им пожела успех в граденето на живота им зад граница.

Изявлението му бе тълкувано като огромен жест към двойката, за която е ясно, че отношенията й с кралската фамилия през последните две години, са доста обтегнати. Мнозина от наблюдателите на монархията твърдят, че Чарлз неслучайно е споменал Меган и Хари в този тон.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 64 − = 58