Мрежа

Не е за вярване какво се случва пред парламента

И все пак оставката му бе приета

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
0 1 178

Със сигурност случващото се пред парламента ще ви изненада.

Оказва се, че докато в пленарна зала течеше дебатът за оставка на председателя на НС Никола Минчев, отвън се събраха граждани, които да го подкрепят.

Очевидци разкриват, че малко след 10.30 ч., те били навестени от народни представители от редиците на „Продължаваме промяната“, за да им благодарят за активната позиция.
Те изразили благодарността си и за подкрепата за Никола Минчев, защитавайки парламентаризма и демокрацията, отбелязва БНТ.

Един от участниците отбелязва, че е тук заради всички петоколонници, продължаващи с натиска върху държавата, за да я забиват все по-надълбоко в блатото.
Той бе категоричен, че именно те спъват демократичното развитие на страната ни.

На свой ред народните избраници декларираха, че ще продължат с отстояването на принципите на коалицията – повишаване на пенсиите, съдебна реформа, подкрепа за бизнеса и борба със сивата икономика.

Друг от подкрепящите пък посочи, че случващото се в момента цели да отблъсне още повече обществото от парламентаризма и като цяло от идеята, че страната ни може да бъде управлявана по този начин. В заключение той припомни, че България е парламентарна република и в този ред на мисли трябва да бъде управлявана от правителство, избрано от истински работещ парламент.
Източник: vesti.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 3