Мрежа

Мъж падна от круизен кораб край Карибите и загина

0 643

Баща на две деца почина след падане от палубата на круизен кораб, докато беше на почивка със съпругата си на Карибите, предаде Sun.

Брайън Райс намери смъртта си, падайки от деветата палуба на кораба, на връщане в пристанището в Маями, Флорида, в петък.

Бащата на близнаци от Индиана, е починал от тежка травма в резултат на инерцията от падането, след като е летял четири етажа от палубата отдолу, според полицейски доклади.

Смъртта му е била „инцидент“, според департамента по съдебна медицина на окръг Маями-Дейд, който заяви, че изглежда не е самоубийство, предава „Канал 3“.

Травмираните гости разказаха как се опитвали да утешат съпругата на Райс, Даян, след като тя слязла няколко етажа надолу, за да помогне на съпруга си.

„Опитах се да утеша съпругата му и да я държа вътре, така че да не може да вижда съпруга си в това състояние“, каза спътник.

Друг съобщи чрез facebook, че е чул Райс да се блъска в палубата точно до каютата му.

„Това е звук, който не може да излезе от главата ми“, написа той.

Медицинският персонал на борда на круиза опита да спаси г-н Райс, но той почина от контузиите си.

Смята се, че е баща на тригодишни близнаци, според страница на GoFundMe, създадена за семейството му.

Не е ясно дали по това време близнаците също са били на кораба.

В знак на почит на страницата се казва: „Всеки, който е познавал Брайън, знае колко лесно е да го наречем приятел. Той беше най-щедрият човек, когото познавахме“.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 41 = 42