Мрежа

Мая Манолова ще бори черната магия със закон

Мая Манолова с идеята да се бори със законни средства срещу черното магьосничество

Мая Манолова ще пише закон срещу черната магия
0 4 602

Устатата депутатка, която смята наесен да атакува за пореден път парламента, поела тежкото обещание да вкара законопроект за криминализиране на черното магьосниче9ство у нас. Тя била убедена от свои симпатизанти, че такава идея, облечена с помощта на депутатите в закон, ще пожъне невероятен успех не само в парламентарната зала, но и сред народа.

Причината била, че на хората им писнало от енергийни видове намеси, в чието съществуване тя също вярвала. Мая Манолова на няколко пъти се консултирала с различни български гледачи, които били убедени, че късметът й е вързан, за да не може да върви напред и един ден да остане извън политиката, нещо, което не искала да се случва в рамките дори на един работен ден.

Екстрасенсите й помагали със съвети и ритуали как да се оправи с недоброжелателите.. Водена от напътствията им, тя била уверена, че отново ще се добере до депутатската банка.

Мая Манолова ще пише закон срещу черната магия

Кюстендилката вече имала устна договорка с екстрасенси, че ако това стане, ще лобира за закон, забраняващ черните магии. Нейни близки успели да я убедят, че това просто е належащо, защото много българи губели живота си в резултат на външна намеса, а не по божията воля.
Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 64 − = 61