Мрежа

Край с Костадинов начело на „Възраждане“, Елена Гунчева го детронира!

0 21 615

Елена Гунчева е предпочитана като лидер на „Възраждане“ от симпатизантите на партията!

Може да има интересна рокада начело на партия „Възраждане“. След напускането на Елена Гунчева мнозина останаха огорчени, защото тя беше сред основните лица на този политически проект.

Напускайки партията, Гунчева разкри някои смущаващи факти, които са накарали мнозина от феновете на „Възраждане“ да разлюбят Костя Копейкин и да пожелаят именно адвокатката да заеме поста му.

Елена написа в мрежата, че много пъти се е случвало всички да бъдат заставяни да гласуват с ГЕРБ и ДПС. Освен това тя намекна, че русофилството на Костадинов е фалшиво и партията е гласувала, че Русия е агресор след започването на войната в Украйна, макар че не подкрепи антируските санкции.

Елена Гунчева е била против всичко това и сега го изразява публично. Най-много я е огорчило обаче, когато прокуратурата я погна, а Костадинов не я защити.

В момента пред НС се провежда протест на „Възраждане“, на който се иска смяната на властта в партията. Хората там искат Елена Гунчева да се върне във „Възраждане“, но вече като лидер на партията, а Костадинов да бъде свален от власт.

1200 души скандират името на Елена Гунчева. Тя се открои като най-големия бунтар във „Възраждане“, тъй като по време на пандемията тя най-остро реагираше срещу ваксините.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 6 + 3 =