Затварят улици заради ремонти в Дупница

https://mreja.bg/komentar/zatvaryat-ulici-zaradi-remonti-v-dupnica/78619 Mreja.bg
Затварят улици заради ремонти в Дупница


Полагане на износващия слой асфалт на ул. "Кокиче" в Дупница е предвидено за утрешния ден - 10-и юли (сряда). За времето от 08,30 часа до приключване на дейностите ще бъде затворено преминаването по нея към "Градска градина" като ще бъдат поставени указателни табели. До приключване на работата, шофьорите да използват обходния маршрут през ул. "Метоха". Полагането на асфалтовата настилка може да се отложи само в случай на неблагоприятни за този вид дейност атмосферни условия.

С приключване дейностите по ул. "Кокиче", в рамките на 7 дни ще започне и ремонтът по ул. "Метоха" и "Ген. Г. Тодоров", където е предвидено премахване на паважа, нови тротоари, цялостно преасфалтиране, както и подмяна водопровод по "Метоха". Със стартирането на ремонтните дейности, преминаването на МПС-та ще бъде забранено, а входът за Градска градина ще се осъществява само по "Кокиче".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.