Влакче на ужасите заседна и държа в плен семейство на 9 мeтра при 32 градуса почти час

https://mreja.bg/komentar/vlakche-na-uzhasite-zasedna-i-darzha-v-plen-semeystvo-na-9-metra-pri-32-gradusa-pochti-chas/80299 Mreja.bg
Влакче на ужасите заседна и държа в плен семейство на 9 мeтра при 32 градуса почти час


Семейство заседна с влакче на ужасите и бе в плен за почти час на 9 метра височина при 32 градуса температура. Пътуването на един от увеселителните паркове от веригата Legoland се превръща в истински кошмар за тях, когато една от атракциите ги приклещва под изгарящото слънце за толкова време, без никаква сянка, пише The Sun.

Още с отиването си чакали час, за да паркират, а след това още толкова, за да влязат в парка. 

След дълги опашки и за самия атракцион, те успяват да се качат на влакчето на дракона. Тъкмо стигнат до върха, когато то спира и остават приклещени.

"Имаше още много други малки деца. Трябваше да ни свалят по двама-трима, но беше наистина страшно. Всички от персонала имаха обезопасителни колани, а ние нищо", коментира 45-годишната Даниел от Брюксел, която посещава парка с мъжа си и двете им деца.

"Непрекъснато питах: "Какво се случва, а ако някой от нас падне?". Те ми отвръщаха: "Ще те хванем", казва още тя.

"Стояхме там общо 45 минути при 32-градусова жега".

"За съжаление, с всеки ден в парка, антракционите могат да спрат поради технически проблеми или действия на гостите. При случаи като този, в който се изисква евакуация, единственият ни приоритет е да помагаме на посетителите да напуснат влакчето безопасно и възможно най-бързо", заяви говорител на Legoland.

„Нашият персонал е високо обучен за подобни ситуации и в нито един момент не съществуваше риск за гостите на парка", допълват оттам.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.