Вашингтон се възстановява от вчерашната силна буря и наводненията (Снимки)

https://mreja.bg/komentar/vashington-se-vazstanovyava-ot-vcherashnata-silna-burya-i-navodneniyata-snimki/78637 Mreja.bg
Вашингтон се възстановява от вчерашната силна буря и наводненията (Снимки)


Вашингтон се възстановява днес от проливните дъждове, които връхлетяха американската столица и околностите й, и причиниха наводнения, прекъсвания на електричеството и проблеми с транспорта, предаде Франс прес.

Необичайно силна за сезона буря се разрази вчера сутринта. Според метеорологичната служба в някои райони за един час е паднало толкова количество дъжд, колкото обикновено вали за един месец, предава БТА.

Внезапната буря изненада много американци, които са качили снимки и видеа в социалните мрежи. Някои от тях показват хора, покатерили се на покривите на колите си, блокирани от потоците в центъра на Вашингтон.

Друго видео, заснето на метростанция, показва потоци вода, изливащи се от процеп в покрива и падащи върху метровлак.

Улици бяха наводнени, няколко пътни артерии бяха блокирани, транспортът беше нарушен. Метеорологичната служба съобщи, че върху пистите на летище "Роналд Рейган" се е излял 8 см дъжд за един час.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.