Утре отварят офертите за проектиране и строеж на ж.п. надлeз между Велико Търново и Дебелец

https://mreja.bg/komentar/utre-otvaryat-ofertite-za-proektirane-i-stroezh-na-zhp-nadlez-mezhdu-veliko-tarnovo-i-debelec/78581 Mreja.bg
Утре отварят офертите за проектиране и строеж на ж.п. надлeз между Велико Търново и Дебелец


Утре - 9 юли, ще се отворят постъпилите оферти в откритата обществена поръчка за проектиране и строителство на нов железопътен надлез при км 106+569 на път I-5 Велико Търново – Дебелец, над ж.п. линията Русе – Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Съществуващото съоръжение, с дължина 30,6 м, е на входа на Велико Търново, идвайки от Габрово. Въведено е в експлоатация през 1958 г. Новият мост ще бъде изграден на мястото на съществуващия и ще бъде с по една лента за движение в посока. Освен съоръжението ще бъдат реконструирани и участъците от двете му страни до свързването им със съществуващия път.

Прогнозната стойност за изпълнение на обществената поръчка за проектиране и изграждане на ж. п. надлеза е 561 950 лв. без ДДС. Средствата са от бюджета на АПИ. Срокът за изпълнение е 250 дни, от които 70 дни са за изготвяне на техническия проект, а 180 календарни дни за строително-монтажните работи.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.