Утре движението към Варна в тунел „Ечемишка“ на „Хемус“ ще е в една лента

https://mreja.bg/komentar/utre-dvizhenieto-kam-varna-v-tunel-echemishka-na-hemus-shte-e-v-edna-lenta/78418 Mreja.bg
Утре движението към Варна в тунел „Ечемишка“ на „Хемус“ ще е в една лента


Утре – 4 юли, движението за Варна в тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ ще се осъществява в една лента поради ремонт на видеонаблюдението, светофарните уредби и вентилаторите.

От 9,30 ч. до 15 ч. ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента, трафикът ще се пренасочва в активната лента, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Утре от 9 ч. до 18 ч. шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост и по път I-6 София - Бургас в района на Нови хан, където движението ще се извършва поетапно в една лента поради монтаж на рамка на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона (тол). Движението ще се извършва двупосочно в свободната лента.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.