ТИР блъсна лека кола на Петрохан

https://mreja.bg/komentar/tir-blasna-leka-kola-na-petrohan/79772 Mreja.bg
ТИР блъсна лека кола на Петрохан


Катастрофа между ТИР и лек автомобил Форд затвори за кратко Пътя от Монтан към столицата на прохода Петрохан. В събота, в землището на град Берковица, обл. Монтана при управление на товарен автомобил марка "Фиат", модел "Дукато" водачът от гр. София при движение с несъобразена скорост спрямо профила на пътя и състоянието на пътното платно не успява да намали скоростта си и навлиза изцяло в лентата предназначена за насрещно движещи се мпс.

Така се блъска челно насрещно в движещ се лек автомобил марка "Форд" с румънски номер и с водач румънския гражданин N. М. В резултат на настъпилото пътно - транспортно произшествие е пострадал водача на лекия автомобил. С данни за причинена средна телесна повреда - фрактура на шиен прешлен.

Пътуващия в товарен автомобил марка "Фиат Дукато" мъж от гр. София е с данни за комоцио. Пострадалите са транспортирани и настанени в МБАЛ - Монтана без опасност за живота. На двамата водачи са извършени проби за алкохол с техническо средство "алкотест дрегер 7510", като пробите им са отрицателни. На място е извършен оглед и по случая продължава работа РУ Берковица.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.