Шведски прокурор няма да обжалва условната присъда на Ейсап Роки

https://mreja.bg/komentar/shvedski-prokuror-nyama-da-obzhalva-uslovnata-prisada-na-eysap-roki/80351 Mreja.bg
Шведски прокурор няма да обжалва условната присъда на Ейсап Роки


Шведският прокурор по делото за нападение и побой срещу Ейсап Роки и двама души от антуража му няма да обжалва наложената на американския рапър условна присъда, съобщава БТА.

Прокурор Даниел Сунесон смята, че Ейсап Роки и сътрудниците му са заслужавали по-сурово наказание от наложеното от Стокхолмския окръжен съд, но след като е обмислил ситуацията, е решил да не обжалва присъдата.

Ейсап Роки, истинското име на когото е Раким Майърс, беше арестуван след концерт в рамките на хип-хоп фестивал в Стокхолм на 30 юни след спречкване с 19-годишния Мустафа Джафари, довело до побой над младежа. На 14 август рапърът и двамата членове на антуража му получиха условни присъди за нападение, които означават, че не се налага да лежат в затвор, освен ако отново не извършат подобно деяние в Швеция.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.