Ще нанесе ли приятелката на Борис Джонсън с него на "Даунинг стрийт" 10

https://mreja.bg/komentar/shte-nanese-li-priyatelkata-na-boris-dzhonsan-s-nego-na-dauning-striyt-10/79255 Mreja.bg
Ще нанесе ли приятелката на Борис Джонсън с него на "Даунинг стрийт" 10


Досега 31-годишната приятелка на новия премиер на Великобритания - Борис Джонсън, умело избягваше светлините на прожекторите.

Като партньорка на Джонсън, през последните 18 месеца Кари Саймъндс успяваше да се "скрие" фотографските обективи и да стои настрана от медийното внимание, но сега, когато половинката ѝ има ключова политическа роля, нещата стоят по различен начин. Днес вече ще ѝ бъде далеч по-трудно да запази личното си пространство, коментира dir.bg.

Когато тя се присъедини към екипа на Борис, по време на първата му реч като министър-председател, фотографите полудяха и не спряха да я снимат. Последните дни британските медии също сериозно усложниха задачата на Саймъндс да страни от вниманието, след като поставиха фокуса си върху нея.

Сега цяла Англия се пита дали тя ще се нанесе на "Даунинг стрийт" 10, заедно със своя партньор, след като го остави да прекрачи прага сам.

Това наруши традицията на острова - новият премиер да влезе за пръв път в резиденцията в компанията на съпругата (или съпруга) си. Ако все пак Кари реши да се премести при своя любим, тя ще се превърне в най-младата ѝ обитателка (партньор на първи министър) през последните 173 години.

През септември м.г. 55-годиният Борис Джонсън и съпругата му - Марина Уилър, обявиха, че се разделят след 25 години брак. Двамата имат общо 4 деца.

За първи път връзката на Джонсън и Саймъндс стана публично достояние по време на кампанията му, когато една вечер полицията бе извикана в дома им. Тогава изплашените съседи се обадили на служителите на реда, понеже чуват чупеното на предмети и виковете на Кари, която крещи на Борис да я остави на мира и да се махне оттам.

Не след дълго пресата публикува снимка на двойката, показваща, че са преодолели неразбирателството, но кадъра се видя съмнителен на повечето хора, които изразиха мнение, че той е нагласен.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.