Само един германец има голово постижение като Рангелов

https://mreja.bg/komentar/samo-edin-germanec-ima-golovo-postizhenie-kato-rangelov/79351 Mreja.bg
Само един германец има голово постижение като Рангелов


Само един германец може да се похвали с головото постижение, на което от събота е притежател и българинът Димитър Рангелов.

36-годишният нападател се разписа за победата на “Енерги” с 3:1 над “Алтглинике” на старта на сезона в североизточната регионална лига (4-о ниво на немския футбол).

Така Рангелов вече има попадения за “Енерги” в 4 различни дивизии в Германия - Бундеслига, II лига, III лига и регионална лига.

Същото във визитката си има и Доминик Кайзер. Той обаче вкарва за “РБ Лайпциг” в обратния ред от IV лига до елита. Халфът в момента рита за датския “Брьондби”.

Общо във всички турнири Рангелов е изиграл 111 мача за "Енерги", в които е вкарал 40 гола. В Германия бившият национал се е разписвал 5 пъти за "Ерцгебирге" (Ауе) и веднъж за "Борусия" (Дортмунд).

В момента юношата на "Левски" кара 3 период в тима от Котбус. Първия си мач за него Рангелов изиграва на 4 август 2007 г. "Енерги" пада с дузпи от "Рот-Вайс" (Есен) в турнира за купата на Германия.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.