Ромарио отпразнува победата на Бразилия в компанията на 22-годишна секси студентка

https://mreja.bg/komentar/romario-otpraznuva-pobedata-na-braziliya-v-kompaniyata-na-22-godishna-seksi-studentka/78639 Mreja.bg
Ромарио отпразнува победата на Бразилия в компанията на 22-годишна секси студентка


Бразилската легенда Ромарио отпразнува победата на любимия си отбор, който спечели "Копа Америка" в мач срещу Перу, в компанията на 22-годишна моделка. Красивата Ана Каролин Назарио сподели снимка на двамата, към която написа: "Любов, няма нищо случайно в този живот. Винаги има някаква причина, смисъл. Хората идват в нашия живот по някаква причина, за да ни научат на нещо, а ти ме научи да обичам. Само аз знам какво чувствам към теб! Смесица от любов, гордост и воля!".

The Sun твърди, че двамата се познават от май месец т.г.

В едно от интервютата си Ромарио заявява: "Аз съм неверен тип, определям се като женкар и в разцвета си успях да спя с три различни жени за един ден".

Самият той твърди, че има над 1000 гола в кариерата си. Печелил е трофеи с ПСВ и "Барселона". Обявен е за най-добър футболист на ФИФА за 1994 г., след като на световното отбелязва 5 важни гола.

Само Пеле, Роналдо и Неймар са отбелязали повече голове от Ромарио за Бразилия.

Бразилската звезда се кандидатира за губернатор на Рио де Жанейро през март 2018 г., където завърши на четвърто място.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.