Романите на Луснида Райли с 25 % отстъпка

https://mreja.bg/komentar/romanite-na-lusnida-rayli-s-25-otstapka/79212 Mreja.bg
Романите на Луснида Райли с 25 % отстъпка


Лятото е тук. Време е за почивка, море и романтични изживявания. Уморили сте се от ежедневните проблеми, писнало ви е от еднообразието и липсата на емоции. А замисляли ли сте се, че понякога бягството от всичко това може да е с книга в ръка. Само сега можете да се сдобиете с цял куп романтични, завладяващи и увлекателни книги от Лусинда Райли с 25 % отстъпка.

Издателство „Труд” ви предлага да се срещнете с авторка, която с всеки от романите си ще ви отведе на далечно пътешествие – във времето и пространството, ще ви разкаже невероятна история и ще ви помогне да изживеете духовен катарзис, така като само тя може. Нейните книги са олицетворение на романтиката, емоционалността и женската душевност.

Промоционалните цени важат до края на август и само при поръча през онлайн книжарницата на www.trud.cc

Лусинда Райли е родена в Ирландия, но от малка често пътувала до Далечния изток. Учи в училище за драматургия в Лондон и става актриса. Има роли във филми, театрални постановки и се появява по телевизията. На 24 години написва първата си книга, базирана на работата й като актриса. Така започва кариерата й на писателка. Написва седем романа под псевдонима Лусинда Едмъндс, които са преведени на 14 езика.

Временно се оттегля от писателката си кариера, за да отгледа четирите си деца. Завръща се с „Орхидеената къща”, която излиза от печат през ноември 2010 г. и бързо става номер едно във Великобритания, Норвегия, Дания и Германия. Включена е и в листата с бестселъри на „Ню Йорк Таймс”. От нея са продадени 1,5 млн. копия по целия свят.

Следващата книга на Лусинда е „Момичето на скалата”, която отново е номер едно в Норвегия и Германия. „Лавандуловата градина” излиза през септември 2012 г. и вече е продадена в над милион копия.

От 2015 г. стартира серията „Седемте сестри”, която се оказва най-успешния й проект, не само в Англия, но и в целия свят. До момента на български са излезли романи за 5 от сестрите, а съвсем скоро се очаква да пристигне и ръкописа на книгата за шестата сестра.

Когато започва да пише поредицата, в основата, на която е залегнал митът за плеядите – седемте сестри, дъщери на титана Атлант и океанидата Плейона, Лусинда Райли няма ни най-малка представа, докъде ще я отведе това.

Първата разказана история е „Историята на Мая”, а в началото на книгата авторката разкрива каква е връзката между отделните момичета.

Мая и петте й сестри се събират в дома от детството им – внушителния замък “Атлантис”, разположен на брега на Женевското езеро, – за да почетат паметта на осиновителя си татко Солт. Мая и нейните сестри са осиновени от него, когато са били още бебета, и сега, научавайки новината, че той вече е бил погребан в морето, са съкрушени. Но татко Солт е оставил изненадващо писмо до всяка от дъщерите си, за да им помогне и да ги насърчи да открият корените си. Оказва се, че нито една от сестрите не е случайна и че историята на техните семейства са необикновени и завладяващи.

Вероятно ви е направило впечатление, че момичетата са само шест, коя е седмата сестра и каква е нейната история се надяваме да разберем съвсем скоро, а засега тази тайна знае само Лусинда Райли.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.