Рапарът Ейсап Роки и съучастници са удряли пострадалия с бутилка

https://mreja.bg/komentar/raparat-eysap-roki-i-sauchastnici-sa-udryali-postradaliya-s-butilka/79268 Mreja.bg
Рапарът Ейсап Роки и съучастници са удряли пострадалия с бутилка


Човекът, който е пострадал от побоя, нанесен му от американския рапър Ейсап Роки в шведската столица, е бил удрян и с бутилка, съобщава Асошиейтед прес.

Агенцията цитира източници от шведското следствие, които са били представени пред съда. От петстотинте страници документи ставало видно, че Ейсап Роки и двама негови помощници са свалили пострадалия на земята и са го били, докато е бил паднал. Представени са снимки с нараняванията и прорезните рани на жертвата, идентифициран като Мустафа Джафари.

Тримата мъже координирано и в съучастие са нападнали пострадалия на 30 юни в центъра на Стокхолм. Роки твърди, че е бил провокиран и е действал в условия на самозащита. Той е в следствения арест от 3 юли. Ако бъде признат за виновен, той може да получи присъда до 2 години затвор.

Инцидентът започнал, когато бодигардовете на Ейсап Роки издърпали силно за врата Мустафа Джафари и тръгнали да го бият.

"Нямало е никаква причина да бъде употребено такова жестоко насилие над клиента ми, което по никакъв начин не е било провокирано", заяви адвокатът на ищеца Магнус Стромберг.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.