Правят площадка с тенис маси на бул. "Копривщица" в Пловдив

https://mreja.bg/komentar/pravyat-ploshtadka-s-tenis-masi-na-bul-koprivshtica-v-plovdiv/78618 Mreja.bg
Правят площадка с тенис маси на бул. "Копривщица" в Пловдив


С детска площадка, тенис маси и зона за отдих ще се сдобият жителите  в зоната  до кръстовището на бул. „Свобода“ и  „Копривщица“ в Пловдив, съобщи кметът на район "Централен" Георги Стаменов. По думите му новата придобивка ще е готова до месец. Ще има люлки, пързалки, комбинирано съоръжение, клатушка, ударопоглъщаща настилка и ограда. Тя ще е предназначена за деца  от 3 до 12 г. Участъкът около нея ще бъде благоустроен с нови плочки и пейки за отдих. 

Двете тенис маси се слагат по желание на живеещите. На същото място преди години е имало други, които са били унищожени. Около тях ще бъдат наредени пейки, на които хората да си почиват, а в съседство се намира действащо спортно игрище.

„С монтирането на новите съоръжения децата от всички възрасти ще имат възможности за спорт, игри и забавления. Така те ще прекарват повече време навън, вместо да стоят у дома пред екраните на компютрите“, коментира  Стаменов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.