Политик от ВМРО-ДПМНЕ: На лъжата краката са къси, на Заев също

https://mreja.bg/komentar/politik-ot-vmro-dpmne-na-lazhata-krakata-sa-kasi-na-zaev-sashto/78668 Mreja.bg
Политик от ВМРО-ДПМНЕ: На лъжата краката са къси, на Заев също


На лъжата краката са къси, на Зоран Заев също - така започва постът във Фейсбук на депутата от ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, съобщава сайтът МКД.

В опит да скрие срама и нанесените на авторитета на Македония щети Зоран Заев публично излъга, че е имал среща с украинския президент Петро Порошенко в Давос /на икономическия форум от 21-26 януари 2019 г./, пише Милошоски.

На пресконференцията в правителството вчера, журналистка постави въпроса имало ли е преди комуникация между кабинетите, за да има такъв разговор /с фалшивия Порошенко/?

Заев отговори: "Разбира се, на официалните срещи, които имахме като срещата, която проведох с президента Порошенко в Давос например, разговоряхме, че изборът и на Украйна е за НАТО, а е нормално, защото той е смятан за един от собствениците на големи фабрики за шоколад, да го поканя да инвестира в нашата страна, това е чудждестранна инвестиция.", предаде БТА.

В поста си по-нататък Милошоски пише, че в правителствено съобщение за участието на премиера Зоран Заев и правителствената делегация на форума в Давос не фигурира среща с Петро Порошенко. С оглед на скромния списък държавници, с които Заев и министрите Кочо Ангушев и Бектеши са се срещнали, ако такава среща е имало, със сигурност щеше да бъде съобщено на обществеността, посочва Милошоски.

Ако Заев наистина се бе срещнал с Порошенко в Давос, сигурно щеше да му се похвали с дългия телефонен разговор по WhatsApp от преди шест месеца, щеше да разбере, че това е измама и поне следващите два компрометиращи телефонни разговори нямаше да се случат, пише Милошоски. Но тъй като Заев неуспешно се опитва да скрие старите скандали с нови лъжи, а с това съзнателно да манипулира журналистите и граждание на Македония, най-добре е да подаде оставка като премиер и с това да намали щетите за авторитета на държавата, които й нанася с дипломатическите си скандали, посочва депутатът от ВМРО-ДПМНЕ Милошоски.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.