Пипа Мидълтън гледа мач от "Уимбълдън" една седмица след Кейт (Снимки)

https://mreja.bg/komentar/pipa-midaltan-gleda-mach-ot-uimbaldan-edna-sedmica-sled-keyt-snimki/78616 Mreja.bg
Пипа Мидълтън гледа мач от "Уимбълдън" една седмица след Кейт (Снимки)


Една седмица след появата на Кейт Мидълтън на тазгодишния "Уимбълдън" на тенис кортовете се настаниха като зрители сестра й Пипа и брат й Джеймс, информира people.com.

Пипа, която роди сина си Артър през октомври миналата година, беше облечена в семпла розова рокля. В светските среди коментират, че може би Пипа взима пример от сестра си Кейт, която бе заложила на рокля в същия нюанс за кръщенето на племенника си Арчи в събота. 

32-годишният Джеймс пък бе избрал сив костюм, комбиниран със светлосиня риза и тъмносиня вратовръзка.

Пипа и Джеймс бяха на централния корт на "Уимбълдън" и гледаха мачове на Серина Уилямс, Новак Джокович и Роджър Федерер. 

Семейство Мидълтън са фенове на тенис турнира - през 2012 година Кейт и Пипа посетиха заедно "Уимбълдън". Освен почитатели на спорта, те са и много активни - Пипа сподели, че по време на бременността си е играела тенис и е плувала.  

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.