Николай Марков отива на избори с нова партия

https://mreja.bg/komentar/nikolay-markov-otiva-na-izbori-s-nova-partiya-2/141349 Mreja.bg
Николай Марков отива на избори с нова партия

Бившият НСО охранител Николай Марков ще участва на изборите на 27 октомври с нова партия, след като „Величие“ се разпадна пред очите му.

Новината съобщи източник от парламента, наясно с подводните течения в политиката.

Назоваващият се „полковник“, който бе изхвърлен от НСО заради скандал с президента Гоце Първанов, ще опита отново да влезе в парламента, но с друга ракета-носител. Попитан дали Николай Марков няма да е част от новата партия „Има смисъл” на неговата колежка Виктория Василева, източникът ни обясни, че това е малко вероятно.

На снимката виждате Николай Марков да плющи кюфтета с бира на митинг на „Движение 29”. Името на организацията символизира българите у нас от 28-те области плюс българите по целия свят, обединени в 29 структури в името на България.

Коментарите отдолу са показателни за отношението на избирателя, ето само един от тях:

Предателят на митинг… Къртицата търси да си избие парите от мафията, дадени му за подривна работа да съсипва патриотичните малки партии в полза на ГЕРБ и „Възраждане”.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.