Milan Camp идва за втори път в Несебър това лято

https://mreja.bg/komentar/milan-camp-idva-za-vtori-pat-v-nesebar-tova-lyato/79560 Mreja.bg
Milan Camp идва за втори път в Несебър това лято


От утре до 11-ти август започва десетото юбилейно издание на Milan Camp в Несебър. Кампът е за втори път това лято в морския град, а Несебър е негов домакин за втора поредна година в модерната база на ОФК Несебър под патронажа и с изключителното съдействие на кмета на Общината Николай Димитров.

За всеки един от участниците ще има специално доставени спортни екипи на тима, които ще бъдат раздадени на церемонията послучай откриването на кампа. Заниманията на децата ще бъдат водени от италианските треньори от Академията на Milan Масимилиано Ферари, Серджо Мелите, Адриано Капобианко, Доменико Скамардела, Алфредо Карамели. От българска страна ще им асистират Калоян Дренков, Георги Марев, Асен Нешев, както и сръбският специалист и футболист от близкото минало Нешко Милованович. Така малките футболисти ще научат нови техники във футбола от истински специалисти. Най-добрите ще получат уникалната възможност да заминат за Милано през 2020 година, където ще се изправят срещу свои връстници от цял свят в ежегодния Milan Camp Day.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят. В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а за 2019 година организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria очакват повече от 300 деца от България и чужбина общо за трите издания. Повече информация можете да намерите на официалния сайт на Milan Academy Junior Camp Bulgaria – www.milanacademyjuniorcamp.bg.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.