Майката на Ивет Стайкова: Взимаше наркотици по 4 пъти на ден, скачаше на бой

Цветелина Илиева плачеше заедно с дъщеря си, докато разказваше за семейната драма

https://mreja.bg/komentar/maykata-na-ivet-staykova-vzimashe-narkotici-po-4-pati-na-den-skachashe-na-boy-3/121074 Mreja.bg
Майката на Ивет Стайкова: Взимаше наркотици по 4 пъти на ден, скачаше на бой

Цветелина Илиева плачеше заедно с дъщеря си, докато разказваше за семейната драма

Когато употребяваше наркотици, лицето й коренно се променяше. Тя приемаше наркотици по четири пъти на ден." Това разказа пред СГС Цветелина Илиева, майка на Ивет Стайкова (19 год).

Младата жена е обвинена в убийството на актрисата Виолета Донева, като прокуратурата твърди, че е намушкала 54 пъти баба й нощта на 18.10.2022 година. Днес майката даде своите показания пред магистратите.

Цветелина описа кошмарните моменти, които са преживели заедно с Ивет, когато последната е била под влияние на наркотиците. Веднъж майката й я завела в "Пирогов", след като Ивет си е внушила, че страда от неизлечимо заболяване. В тоалетната обаче момичето отново приело своята доза. По пътя към дома ситуацията станала кошмарна. Ивет се разкрещяла и атакувала майка си. Докато Цветелина споделяше в съда за ужасното изживяване, и тя, и дъщеря й плакаха.

Майката обясни, че Ивет страдала от мания за преследване. Например, когато минавал автобус покрай тях, Ивет настоявала майка й да върви пред нея, защото вярвала, че превозното средство я преследва. Под влиянието на наркотиците Ивет често заявявала, че не й се живее, тъй като била нещастна.

Източник: lupa.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.