Майкъл Фасбендър снима Kung Fury 2 в София

https://mreja.bg/komentar/maykal-fasbendar-snima-kung-fury-2-v-sofiya/79779 Mreja.bg
Майкъл Фасбендър снима Kung Fury 2 в София


В екшън комедията участват също Арнолд Шварценегер и Дейвид Хаселхоф

Холивудската звезда Майкъл Фасбендър е в България от около седмица. Красавецът пристигна у нас, за да се снима в екшън комедията Kung Fury 2.

Снимки с него се появиха в инстаграм профила на българския актьор Венцислав Сариев. На кадрите двамата позират след поредния снимачен ден. Майкъл Фасбендър, който е с ирландско-германски произход и живее в Лондон, често пътува до Щатите, където участва в касови ленти. Записал е името си в хитове като “Гадни копилета” на Куентин Тарантино, “Х-Мен: Първа вълна”, “Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще” и др.

В лентата Kung Fury 2 роли имат също Арнолд Шварценегер, който обаче засега не е тук, и Александра Шип, позната на българската публика с участието си в “X-Мен: Апокалипсис”. Включва се и Дейвид Хаселхоф, но с гласа си.

Филмът Kung Fury 2 се базира на късометражна лента, носеща същото име. Сценарист и режисьор е шведът Дейвид Сандбърг, който изпълнява и главната роля на детектив в Маями. След като е ударен от мълния и ухапан от кобра, той се сдобива със свръхсили. Майкъл Фасбендър влиза в образа на негов партньор. В екипа им е също героят на Дейвид Хаселхоф, който обаче се превръща в кола. А Арнолд Шварценегер се появява на екран като крал на викингите.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.