Ловеч е домакин на Международен тренировъчен радио курс

https://mreja.bg/komentar/lovech-e-domakin-na-mezhdunaroden-trenirovachen-radio-kurs/80395 Mreja.bg
Ловеч е домакин на Международен тренировъчен радио курс


Община Ловеч ще е домакин на Международен тренировъчен курс "R.R.R. Raising Radio Reaction" (в приблизителен превод "Повишена радио комуникация"), съфинаисиран по Програма Еразъм +". Организатор е сдружение "Гет он борд"-София.

Курсът ще се състои в една от залите на Барокавата къща от 29 август до 7 септември с представители от осем държави. 25-те курсисти са от България, Италия, Испания, Литва, Люксембург, Полша, Словакия и Северна Македония.

Участници са работещи младежи, членове на младежки организации с интерес в създаването и поддържането на уеб базирано бюджетно радио, както и радио програми.

Целта на проекта е да бъдат обучени младежи, активни в неправителствени организации, как да създадат уеб базирано бюджетно радио и да го поддържат. Те ще научат как да подпомагат връстниците си в съответните държави да създават свои самостоятелни радио канали, както и да насърчават свободата на словото.

Важно е да се отбележи, че представителите от Италия притежават дългогодишен опит в радио сферата и сферата на "Програма Еразъм +".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.